Bine ati venit la Pensiuni365!

PENSIUNI365 ROMANIA

Termeni si Conditii

 

PENSIUNI365 ROMÂNIA © 2018. Toate drepturile rezervate.

 

Continutul portalului www.pensiuni365.ro , adica, texte, tabele, logo-uri, pictograme, imagini, sunt detinute de PENSIUNI365 ROMÂNIA sau de autorii respectivi si sunt protejate de legea romaneasca si internationala a dreptului de autor. Aspectul si modalitatea speciala de a introduce date ca si continut al portalului este exclusiv proprietatea PENSIUNI365 ROMÂNIA si www.pensiuni365.ro este protejat de legea romaneasca si internationala a dreptului de autor.

 

PENSIUNI365 ROMÂNIA este pur informativ, nu este si nu actionează ca un operator de turism si nu face rezervari. Informatiile prezente in www.pensiuni365.ro  nu constituie un contract si nici o oferta directa de servicii catre public. Eventuale cereri de informatii vor fi trimise, in urma unei cereri fara nici o obligatie pentru client, direct catre responsabilii respectivei pensiuni prezente in www.pensiuni365.ro  si care vor continua in mod direct relatia cu potentialul client. PENSIUNI365 ROMÂNIA se considera absolut straina de procesul de rezervare si nu este raspunzatoare de eventuale cosecinte ce pot deriva din raportul intre client si pensiunile respective ale caror informatii sunt prezente pe www.pensiuni365.ro.

 

Furnizare de informatii se va face voluntar de catre solicitanti fara a crea obligatii portalului sau in ceea ce priveste datele transmise, pentru care clientul este direct raspunzator in momentul aderarii si publicarii unei unitati turistice, administratorul portalului permitandu-si moderarea informatiilor sau eliminarea unor informatii care nu corespund politicii portalului. 

 

Platforma este pusa la dispozitie de catre PENSIUNI365 ROMÂNIA pentru a permite publicarea de informaţii referitoare la unitatile de cazare din fiecare Judet/Localitate. PENSIUNI365 ROMÂNIA primeste aceste informatii direct de la managerii unitatilor de cazare si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si informatiile publicate. Periodic, informatiile si aspectul platformei pot suferi modificari substantiale.

 

 

www.pensiuni365.ro nu ofera nici o garantie, explicita sau implicita, cu privire la functionarea portalului sau cu privire la informatiile, continutul, imaginile, materialele incluse pe acest portal. PENSIUNI365 ROMÂNIA nu va fi responsabila pentru daune de nici un fel rezultate din utilizarea acestului portal, inclusive daune directe, indirecte, accidentale sau derivate.

 

Ne rezervam dreptul de a face schimbari la www.pensiuni365.ro  sectiunea "Termeni si Conditii" in orice moment, fara notificare prealabila.

 

Newsletter
* Email
Aboneaza-te