Bine ati venit la Pensiuni365!

PENSIUNI365 ROMANIA

Pensiunea Perla Bucovinei

 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
 • Pensiunea Perla Bucovinei
Rezerva online Carte de oaspeti
Telefon: 0724.241.121
Adresa: str. Voronet, nr. 152B Voronet, Suceava
Capacitate camere: 10 | Capacitate locuri: 82
Vizualizari: 1167

Pensiunea Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina, este amplasata intr-o zona montana deosebit de pitoreasca si linistita, este ideala pentru petrecerea concediilor si a weekend-urilor, oferindu-va servicii de cazare si masa de inalta calitate. In aceasta locatie se pot organiza activitati de team-building si training.
Daca vizitati Bucovina, va invitam din toata inima sa popositi la PERLA BUCOVINEI - Cazare Voronet Bucovina. Va asteapta un restaurant cu meniuri selecte si apetisante, 10 camere pentru odihna bine-meritata, servicii de buna calitate, toate la preturi accesibile. Intr-o atmosfera care sigur va va destinde si reface fortele, veti cunoaste balsamul naturii in intimitatea ei.
In vecinatatea Manastirii Voronet, din statiunea turistica Gura Humorului, Pensiunea Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina este asezata sus, pe crestetul unui deal, deasupra satului. Aici vei descoperi ospitalitatea bucovineana intr-un ambient ce imbina rusticul cu modernul, asigurand confortul unei locatii de 4****.

Facilitati

Echitatie
Partide de Pescuit
Partide de Vanatoare
Foisor
Terasa
Gratar/Barbeque
Internet Wireless
Transport Aeroport/Gara
Loc de joaca pt. copii
Paint Ball
Partie de Ski
TV/LED
Restaurant
Receptie 24h
Parcare
Team building
Vedere la munte

Facilitati Camere

Baie in camera
Balcon
Frigider in camera
Internet Wireless
TV/LED
Uscator de par

Metode de Plata

Card bancar (POS)
Cash
Plata prin OP/Transfer bancar
Tichete de vacanta


Nu sunt observatii!

Manastirea Voronet - Perla Bucovinei

Biserica Sfintei Manastiri Voronet, cu hramul Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, a fost construita intre 26 mai si 14 septembrie 1488. Arhitectura sa este reprezentativa pentru stilul moldovenesc. Legenda originii aminteste doua mari personalitati: ctitorul manastirii, Sfantul voievod Stefan cel Mare si Sfantui Daniil Sihastrul. in anul 1547, Mitropolitul Grigorie Rosea a adaugat, pe latura vestica a Bisericii, pridvorul inchis si a impodobit intregul lacas cu fresce exterioare. Culoarea dominanta a bisericii este albastru - "albastrul de Voronet".

Manastirea Humorului - Perla Bucovinei

Manastirea Humorului a fost ctitorita, cu probabilitate, in secolul al XIV-lea de vornicul Oana de la Tulova. Biserica a fost distrusa insa la inceputul secolului al XVI-lea. Vechea manastire a Humorului a primit din partea lui Stefan cel Mare si Sfant un Tetraevanghel scris si impodobit cu miniaturi de catre ieromonahul Nicodim in anul 1473, avand ferecatura de argint aurit.
In anul 1530, logofatul Toader Bubuiog si sotia sa, Anastasia, au ctitorit o noua biserica dedicata Adormirii Maicii Domnului, in apropierea ruinelor fostului edificiu. De mici dimensiuni, dar de proportii armonioase, biserica a fost ridicata cu sprijinul domnului tarii, Petru Rares, in plan triconc, in forma de cruce, fara turla, cu abside semicirculare, fiind compartimentata in altar, naos, gropnita, pronaos, pridvor deschis, aparut pentru prima data acum in Moldova.

Pensiunea Perla Bucovinei 4**** este situata in inima Bucovinei, in imediata apropiere a Manastirii Voronet si la distante relativ mici (circa 40 - 60 km) de celelalte manastiri medievale pictate: Sucevita, Putna, Moldovita, Dragomirna. Pensiunea Perla Bucovinei este un punct de plecare in vizitele la manastirile din jud. Neamt - Agapia, Secu, Sihastrie, etc., cetatea Neamtului, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de istorie cu Sala tronului (cu statui din ceara), manastirile: Mirauti, Dragomirna, Manastirea cu moastele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, etc. si nu in ultimul rind casele memoriale Ciprian Porumbescu, Nicolae Labis, Mihai Eminescu, Ion Creanga, Mihail Sadoveanu, etc;

Nume:

Email:

Parerea dumneavoastra:
Note unitate
Personal:

Servicii:

Curatenie:

Confort:

Pret / Calitate:

Localizare:


Cod securitate:Newsletter
* Email
Aboneaza-te