Bine ati venit la Pensiuni365!

PENSIUNI365.RO

Conacul Dintre Vii

  • Conacul Dintre Vii
  • Conacul Dintre Vii
  • Conacul Dintre Vii
  • Conacul Dintre Vii
  • Conacul Dintre Vii
  • Conacul Dintre Vii
  • Conacul Dintre Vii
  • Conacul Dintre Vii
Rezerva online Carte de oaspeti
Telefon: 0744.756.543
Adresa: Str. Valea Bobului nr. 18, Urlati
Capacitate camere: 22 | Capacitate locuri: 47
Vizualizari: 42

Conceptul inedit si dotarile definesc ceea ce ati cautat in alte locuri din Romania si, probabil, nu ati gasit inca; prima structura turistica cu oferta pur ecologica din regiunea Urlati – Prahova, care aplica intocmai principiile ecoturismului, intr-o combinative unica de facilitati pentru interactiune responsabila cu natura, vacant, purificare a dietei si a modului de viata, divertisment, comunicare, studiu si flashback de civilizatie romaneasca de demult. este o structura de primire turistica dezvoltata intr-un fost conac boieresc refacut dupa toate standardele actuale ale industriei ospitalitatii.

Amplasat accesibil la marginea localitatii Urlati – Prahova, la cca o ora de bucresti Bucuresti, Conacul va asteapta intr-o zona ferita de aglomeratia urbana, cu un cadru natural deosebit, marginit de ciresi si de podgoriile proprii.

Ofera 22 spatii de cazare, 1 apartament, 2 junior suite si 19 camere duble cu baie proprie si TV, totalizand 47 locuri de cazare.Complexul are un spatiu principal de primire de tip receptie-bar, salon de zi (restaurant) si crama.

Functiunile exterioare fac posibile atat servicii utilitare (parcare de cca 20 locuri), cat si de agremet (curte interioara generoasa pentru promenada si evenimente outdoor, 12 Ha de vii si pasuni in imprejur, facilitati pentru jocuri si activitati in aer liber, piscina, sala vizionare filme). Conacul dispune si de un training center complet utilat si aclimatizat cu o capacitate maxima de 150 de locuri, ideal pentru programe de turism motivational, team building, seminarii etc.

Facilitati

Crama
Internet Wireless
Sala de conferinte
TV/LED
Livada
Piscina
Restaurant
Parcare

Facilitati Camere

Baie in camera
Internet Wireless
Minibar
TV/LED

Metode de Plata

Cash


Nu sunt observatii!
Nu sunt adaugate obiective!
Nume:

Email:

Parerea dumneavoastra:
Note unitate
Personal:

Servicii:

Curatenie:

Confort:

Pret / Calitate:

Localizare:


Cod securitate:Newsletter
* Email
Aboneaza-te